Çek Cumhuriyeti’nde Yaz Okulu

Faculty of Fisheries and Protection of Waters of the University of South Bohemia in České Budějovice (FFPW USB) Haziran ve Temmuz ayı  ‘Uluslararası Yaz Okulu 2016’ kayıtları başlamıştır.

Yaz okulu 4 hafta sürecek ve birçok gezi ve çeşitli dersler içerecektir. Ayrıca tam donanımlı fakülte laboratuvarlarında deneyimli araştırmacılar ile çalışma imkanı olacaktır. Katılımcıların tam pansiyon konaklama imkanları ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Laboratuvar çalışmalarının yanında balık çiftlikerine ve diğer ilgili yerlere teknik geziler düzenlenecektir. Profesyonel ve tam olarak hazırlanmış Çekce klavuz dersler ile yabancı araştırıcıların sunumları Yaz Okulunun diğer bir bölümünü oluşturmaktadır.

İlgili kişiler aşağıdaki adrese CV, Motivasyon mektubu ve başvuru formunu yollamaları gerekmektedir.

Başvurmaya karar veren öğrenciler Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Devrim MEMİŞ ile iletişime geçmeleri gerekmektedir

Başvuruların son tarihi 31 Mart 2016 olarak belirlenmiştir.

01 Mart 2016