2015 Yılı Mezuniyet Törenimiz…

2014-2015 öğretim yılı 26 Haziran 2015 tarihinde Cemil Birsel Salonunda Sayın Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Recep Güloğlu, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Meriç Albay, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Devrim Memiş, Prof. Dr. Nuray Erkan Özden, Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanımız Prof. Dr. Hasan Alpak, tüm öğretim elemanlarımız, davetlilerimiz, idari personelimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte coşkulu bir şekilde kutlandı.

Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Recep Güloğlu yaptığı konuşmada Su Ürünleri Mühendislerinin İstanbul Üniversitesinden mezun olmanın ayrıcalığı ile bu birikimlerini kullanacaklarını, bundan sonraki dönemde de üniversitemize olan aidiyet duygularını kaybetmemeleri gerektiğini bildirdi. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Meriç Albay da  mezun olan her Su Ürünleri Mühendisi ile gurur duyduğunu, mezunlarımızın sürekli olarak sektörde ve bürokraside farklılık yarattığını, her bireyin dünyanın her hangi bir ülkesinde çalışabilecek donanım ile mezun olduklarını, mezunlarımız ile gönül bağlarının ömür boyu süreceğini belirtti. Törende Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Sayın Ahmet Atalık öğrencilerimize hitaben yaptığı konuşmasında ZMO olarak her zaman mezunlarımıza desteklerini vereceklerini belirtti.

Törenimize maddi manevi katkı sağlayan sektör temsilcilerimize plaketlerinin verilmesi ile törenimize devam edildi. Törenimizde katkı sağlayan ve plaket sunulan sektör temsilcilerimiz Sayın Osman PARLAK adına Su Ürünleri Mühendisi İshak Gençbay (Kızılırmak Su Ürünleri San. ve Tic. LTD. ŞTİ), Murat KUL (İMEAK Deniz Ticaret Odası 01 no’lu Balıkçılık Komitesi), Deniz Ürünleri Avcıları Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Sayın Ali Güney, Su Ürünleri Mühendisi Bülent Işık adına Duygu Dilek Salduz (Marine Harvest Türkiye Su Ürünleri Tic.AŞ), Su Ürünleri Mühendisi Sayın Yusuf Bıçak (Orijin Akvaryum Pet Ürünleri Elektronik Makine İnşaat San. ve Tic. LTD. ŞTİ) ve Kılıç Deniz Ürünleri Üretimi İhracat İthalat Tic. A.Ş. adına Sayın Dr. Atilla Özdemir’e teşekkürlerimizi sunarız.

Törenimiz öğrencilerimizin toplu olarak meslek yemini etmeleri ve keplerini atmaları ile son buldu.

mezuniyet slayt m34 m33 m32

m21 m20