Rusya (The A.O. Kovalaevsky Institute of Marine Biological Research of the Russian Academy of Sciencies)’dan Dr.Leonid Svetlichny ve Dr. Elena Hubareva Fakültemizde “Ecological and physiological characteristics of the new Cyclopoida Oithona davisae with the comments of life cycle for the Black Sea” başlıklı seminer verdi.

Factors affecting zooplankton community structure of the Golden Horn (Istanbul)”adlı BAP-IRP projesinde araştırmacı olarak görevli olan Dr.Leonid Svetlichny ve Dr. Elena Hubareva İÜ Su Ürünleri Fakültesinin Deniz Biyolojisi laboratuvarında 01 – 15 Haziran 2015  tarihleri arasında zooplankton teşhis ve analizleri ile ilgili çalışmalarını sürdürecektir.

rusya1

rusya2