TÜBİTAK ve İstanbul Üniversitesi işbirliği İle Horizon 2020 Marie Skłodowska, Curie Araştırma Programları ve Bursları Bilgi Günü gerçekleştirilecektir..

TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi ve İstanbul Üniversitesi işbirliği İle 13 Mart 2015, Cuma günü, İstanbul Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi’nde Horizon 2020 Marie Skłodowska – Curie Araştırma Programları ve Bursları Bilgi Günü gerçekleştirilecektir.

Etkinlik başlangıcında Marie Skłodowska – Curie 2015 Çağrıları hakkında Avrupa Komisyonu yetkililerince gerçekleştirilecek sunumlar aracılığı ile detaylı bilgi paylaşılacaktır. Komisyon yetkilileri 28 Nisan 2015 tarihinde kapanacak “Araştırma ve Yenilikçilik Değişim Programı (RISE)” hakkında merak edilen tüm sorulara yanıt sunarak, kapsamlı bir sunum gerçekleştireceklerdir.  RISE Programı, Avrupa içinden ve dışından üniversite, araştırma merkezi ve araştırma faaliyetleri yürüten sanayi kuruluşlarının bir araya gelmesi ile oluşturulacak araştırma projeleri kapsamında personel değişimi ile uluslararası ve sektörler arası bilgi/teknoloji transferi sağlanmasını hedeflemektedir. Bilgi Günü aracılığı ile RISE Programı’nın başvuru koşulları, proje yazım aşaması, projenin sunulması ve uygulama modelleri hakkında detaylı bilgi sağlanacaktır.

Daha önce Avrupa Komisyonunca desteklenen Marie Sklodowska Curie RISE Programı koordinatörü Prof. Dr. Fatma KALAOĞLU’nun da başarı hikâyesi sunumu gerçekleştireceği Bilgi Günü, aynı zamanda katılımcılara TÜBİTAK Destek ve Ödül Programları hakkında da bilgi sunacaktır.

13 Mart 2015 tarihinde 09:00 – 13:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğe tüm araştırmacılarımız, araştırma/sanayi kuruluşu temsilcilerimiz davetlidir.

Katılım ücretsiz olup kayıt yaptırılması gerekmektedir. Etkinliğe kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Etkinlik dili İngilizcedir. Etkinlik programına ulaşmak için tıklayınız.

Her türlü soru ve bilgi talebiniz için bizlerle ncpmobility@tubitak.gov.tr adresi aracılığı ile bağlantıya geçebilirsiniz.

11 Mart 2015