Fakültemizde Kayıtlar Başladı…

Fakültemizi tercih eden öğrencilerimiz için fakültemizin Merkez kampüsünde kayıtlar başlıyor. Yeni kayıt olacak öğrencilerimize Su Ürünleri Mühendisliği ailesine hoş geldiniz diyor, burada geçirecekleri dört yıl için şimdiden kendilerini kutluyor, bu süre içerisinde Su Ürünleri Fakültesi Yönetimi, Öğretim elemanları ve idari personel olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirtmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Ülkemizin ve dünyanın en önemli doğal kaynağı olan “suyu” akademik düzeyde en detaylı şekilde araştıran, mezunlarını en donanımlı şekilde yetiştiren Su Ürünleri Fakültesinde bulunmaktan büyük mutluluk duyacaksınız. Önemi hergün biraz daha artan, birçok bakanlıkta sürekli olarak ihtiyaç duyulmaya başlanan Su Ürünleri Mühendisliği Bölümünde okumaktan büyük keyif alacaksınız. Denizcilik Liselerinde Öğretmenlik yapacak, Sahil Güvenlik Komutanlığında Deniz Kaynaklarının Korunmasın Sağlayacak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Yetiştirilmesine öncülük edecek, Orman ve Su İşleri Bakanlığında Su Kaynaklarını Yönetecek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Tabiat Varlıklarının Koruyacak, Sağlık Bakanlığında Yüzme Havuzlarını ve Kıyı Sularını Denetleyecek, yani birçok kamu kurumunda görev alacaksınız. Özel sektörde çalışacak, birikimlerinizi endüstriye aktaracaksınız.

Fakültem adına sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı birkez daha belirtir, hepinize hoş geldiniz diyorum.

Prof. Dr. Meriç Albay

Öğrenci Yeni Kayıt Klavuzu İçin TIKLAYINIZ